Friday, March 16, 2007

Xbox disability - it can be anything

the wish is actually simpler than that - I want to locate a strange-bodied, anywhere en the range between Dr. No and X-men.

4 comments:

akjosbak said...
This comment has been removed by the author.
akjosbak said...

Quake (4 is the latest) is based on aliens using humans, and turning them into cyborgs.

I played the superhero, and i won:)

Unknown said...

"Dverger", kortvokste, eller hva man korrekt skal kalle dem, er tilstede i flere tv- og dataspill - eksempler:

http://en.wikipedia.org/wiki/Cadaver_(video_game)

World of warcraft (sakset fra wikipedia): Man kan velge å kjempe for en av de to krigende grupperingene i spillet. Den ene grupperingen er Horden («The Horde») og den andre grupperingen er Alliansen («The Alliance»).

Horden består av fem raser:

* Blood Elf (Kom først i tilleggspakken Burning Crusade)
* Orc
* Tauren
* Troll
* Undead

Alliansen består også av fem raser:

* Draenei (Kom først i tilleggspakken Burning Crusade)
* Dwarf
* Gnome
* Human
* Night Elf

Her blir riktignok "dwarf" definert som en egen rase sidestilt med både alver og mennesker (og troll).

Ellers kan jo faktisk Super Mario nevnes som et eksempel - han er en kortvokst rørlegger.

I Zelda er det flere eksempler (sakset fra Wikipedia igjen):

Hylian (ハイリア族, Hairia-zoku) er folkeslaget i Hyrule som i Twilight Princess blir hevdet å stå nærmest i kontakt med de tre gudinnene. De skiller seg ut utsendemessig fra vanlige mennesker på de lange, spisse alvelignende ørene. Det hevdes at disse ørene gjør dem i stand til å høre spesielle beskjeder fra gudene og Hylianer blir sett mye opp til i Hyrule. Hylianere blir født med magisk blod og besitter derfor visse psykiske krefter og evner i trolldom. De var også de som opprettet de første organiserte byene i Hyrule. I Twilight Princess blir en presentert for en helt ny rase, kjent som Ooca, skyfolket. De skal visstnok stå enda nærmere i kontakt med gudene og skal ha skapt Hylianene. I Wind Waker er det gamle språket som Hylianere talte og skrevet blitt glemt og det er kun de figurene i spillet med dype røtter til Hyrule som behersker det (slik som The Great Deku Tree). I Ocarina of Time var det Hylianske alfabetet tatt fra det Japanske skriftspråket, i Twilight Princess er skrifttegnene rett og slett engelske bokstaver som har blitt vridd, noe som gjør dem vanskelige å lese, men ikke umulig.

Zoraene var opprinnelig et ildpustende folkeslag som dukket opp i de første todimensjonale spillene i The Legend of Zelda-serien. Fra og med Ocarina of Time ble Zoraene reintrodusert som intelligente, menneskelignede vannlevende skapninger med egen kultur og samfunn. Senere ble de delt opp i to underarter, de fiendtlige elve-Zoraene og de mer vennlige humanoidene kjent som hav-zoraer. Som regel refereres det mest til hav-zoraer i spillene, da disse er de mest prominente i spillene. Alle zoraer er meget gode svømmerem faktisk så gode at de med letthet kan svømme opp fossefall (blant annet vist i Twilight Princess).

Unknown said...

hilsen kathrine t gulden